Allesreiniger

Detergent pentru uz general cu miros placut de lamaie. Elimina chiar si murdariile dificile de pe toate suprafetele cu rezistenta la apa. Cu efect bun, dezinfectant si de dizolvare a grasimii. Potrivit pentru toate suprafetele de lucru din bucatarile mari, gastronomie, industrie.

- pentru toate suprafetele rezistente la apa
- putere mare de dizolvare a grasimii
- poate fi folosit si la curatarea zilnica a pardoselilor
- cu miros proaspat si placut


Alkohol Duftreiniger

Datorita proprietatilor sale de curatare si uscare rapida, detergentul este potrivit pentru birotica, mobilier, echipamente de birou, etc. Curata rapid si eficient urmele de pix, grasimi, praf. Confera suprafetei luciul initial si proprietati antiderapante.

- economic in utilizare
- uscare rapida dupa aplicare
- potrivit pentru toate suprafetele din birouri, spatii de lucru, etc.


Neutralreiniger

Detergent neutru pentru curatenia universala a suprafetelor rezistente la apa. Protejeaza materialul dar totodata are o putere mare de dizolvare a grasimii. Pentru o curatare eficienta a suprafetelor de lucru, aparate, mese, usi, materiale textile, gresie. Protejeaza mediul prin folosirea de materii prime naturale.

- pentru curatarea suprafetelor sensibile
- extrem de prietenos pielii – pH neutru
- cu miros proaspat


Orangenol

Detergent universal cu extracte de ulei de portocale natural. Foarte puternic si concentrat. Curata pete precum urmele de marker permanent si cele de cerneala – pete care nu pot fi indepartate cu alti detergenti.

- folosire universala
- indeparteaza pete de cerneala si de pix
- dizolvant puternic, testarea materialului in prealabil necesara


Antigraffiti

Solutie speciala pentru dizolvarea si indepartarea a graffiti-ului si a vopselelor. Inlatura rapid si eficient urmele de graffiti si vopsele unicomponent pe bazade apa de pe suprafete lucioase precum marmura, aluminiul, fier, sticla. Potrivit pentru semne de circulatie rutiera, cabine de telefon, statii de autobuz, vagoane de tren, etc.

- aplicare ca atare
- indeparteaza graffitiul si vopselele monocomponent


Lederpflege

Crema pentru curatarea pielii. Confera luciu si protectie pentru suprafetele din piele. Ideal pentru canapele, fotolii, tapiterii, etc. Ceara din compozitie intretine si conserva pielea, pentru un aspect ca nou pentru o perioada indelungata

- se aplica cu o laveta fina
- reda luciul si aspectul exclusivist al pielii
Copyright 2006-2010 © Eilfix