Profi

Detergent pentru uzul profesional in azile de batrâni, in gastronomie sau in hoteluri. Cu o formula de dizolvare a petelor dificile. Recomandat pentru textile albe

- eficient inca de la 30 grade
- in ambalajul practic de 10kg
- avantajos la pret si apreciat


Premium

Detergent integral de rufe. Alternativa mai economica pentru consumul mare. Detergent excelent produs dupa o reteta proprie. Poate fi folosit la orice duritate a apei. Cu activi organici si enzimi. Disponibil doar in ambalajul de 20kg.

- calitatea excelenta
- economic la folosire
- detergent apreciat pentru uz profesional


BC-mat

Detergent fara continut de fosfat, foarte economic. Spala bine si protejeaza tesatura. Indeparteaza rapid si fara probleme pete dificile cum ar fi cele de cacao, ceai, vin rosu etc. din tesaturi colorate sau albe, sintetice. BC-Mat este conceput pentru consumatorii mari si este apreciat indeosebi in spalatorii, spitale, azile de batrâni sau gastronomii.

- raport excelent pret/calitate


Profi-Color

Detergent pentru haine colorate - lichid. Putere de spalare ridicata si protectie activa a tesaturii. Concentrat pentru rufe spalate manual sau cu masina de spalat. Recomandat indeosebi pentru curatarea petelor de grasime sau de ulei. Fara decolorant, pastrând astfel aspectul nou al rufelor.

- foarte economic
- livrat in recipientul practic din plastic


Samty

Balsam pentru rufe fine si catifelate cu un miros placut. Datorita formulei speciale rufele din lâna sau cele delicate sunt protejate.

- miros proaspat
- haine catifelate si fine
- economic in utilizare
Copyright 2006-2010 © Eilfix